Ugrás a tartalomra

Adatvédelmi tájékoztató

Szinte minden eszköznél nem. A munka a böngésződben történik, és a fájl soha nem hagyja el az eszközödet. A kiszolgálón készült fájlok egy órán belül törlődnek. Nincs kártya, nincs fiók, nincs korlát a mindennapi használatban.

Ez az eszköz teljes egészében a böngésződben fut — a fájl soha nem kerül feltöltésre.