Polityka prywatności
Przy prawie wszystkich narzędziach nie. Wszystko dzieje się w przeglądarce, a plik nigdy nie opuszcza Twojego urządzenia. Pliki utworzone na serwerze są usuwane w ciągu godziny. Bez karty, bez konta, bez limitów w codziennym użyciu.
To narzędzie działa całkowicie w Twojej przeglądarce — plik nigdy nie jest przesyłany.